Bewi byggsystem

Att bygga i betong ger en trygg konstruktion, man får på köpet en säkrare byggnad för vindbelastning nu när stormarna kommer oftare.

Man får en trögare vägg som ej släpper igenom värmen/kyla och ljud, såsom andra 
väggkonstruktioner gör.

Betong möglar inte och under byggtiden behöver man inte tänka på de problem som uppstår när det regnar (Bewi mögelsäkrar).

Kort presentation

BEWI byggsystem består av lösa skivor som sätts ihop med plastbindare i olika storlekar som bildar väggens tjocklek samt skapar hållfasthet vid gjutning. Det är även ingjutet var tjugonde cm en plastregel i skivan, här fäster man spikreglar gips m.m. med mycket god hållfasthet.

När vi bygger grunden så anpassar vi byggnationen till bewi byggsystem på ett sådant sätt, att man gör en komfortplatta med vattenburen värme, med urspårning för ytterväggar med värmeslinga i.

Med denna konstruktion får man ej något kallras där golv möter vägg, man har ingen risk för vatteninträning mellan vägg och golv.

 

 

Hp-Gruppen är certifierade för byggnationer i Bewi´s byggsystem.

Kontakta oss för offert.

Form?

Betong kräver någon slags form som man gjuter i. Att sätta form på traditionellt vis är för tidskrävande och för kostsamt. Här kommer Bewi byggsystem in och löser dessa problem, både med kostnads- och arbetsbesparande lösningar och med ett mycket lågt Lambdavärde(= mycket låga energikostnader).